Veckans Spelköp

Nu på fredag släpps det kanske inte så efterlängtade Nintendo DS spelet Final Fantasy: The 4 Heroes of Light. Men det kanske visar sig vara ett riktigt bra spel. Då jag kommer spendera helgen på resande fot har jag lyckats skaffa spelet lite tidigare och även Mario & Luigi: Bowsers Inside Story har köpts.

Slutligen har jag också fått hem Ar Tonelico: Melody of Elemia till Playstation 2. Det är det första spelet av snart tre i serien som är utvecklat av Gust. Det är ett ganska ovanligt rollspel då det släpptes i Europa men endast i Italien (den jag hittade), Frankrike och Spanien. Detta betyder att manualen och förpackningen inte är på engelska men spelet är som tur det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: