Spelköp: 3 missade titlar

Återigen lite spelköp från veckan som gått. Det första spelet är Jade Cocoon – Story of the Tamamayu från 1999. Det är ett spel som fått väldigt mediokra omdömen och har aldrig riktigt intresserat mig. Efter att ha prövat att det fungerade som det ska märkte jag att styrningen påminner om den som finns i de första Resident Evil-spelen. Nu hittade jag det för en billig peng och tänkte någon gång framöver ge spelet en chans.   

De två andra spelen är Wild Arms 3 och Grandia 2. Jag har tidigare spelat både serierna till PS1 (dvs Grandia 1 och Wild Arms 1-2) men sen under PS2-eran fortsatte jag aldrig. Varför vet jag inte då jag gillade de första spelen i serierna. Nu ska det däremot bli ändring på det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: