Spelköp: Suikoden 2 och Suikoden Tactics

Fick idag hem två stycken Suikoden-spel. Det ena är det rätt dyra och eftertraktade Suikoden 2 till Playstation 1. När spelet släpptes år 2000 här i Europa var jag snabb med att skaffa mig ett exemplar. Tyvärr fastnade jag aldrig för spelet då utan sålde det. Det är något jag har ångrat såhär i efterhand. Men nu ska jag återigen ge spelet en chans och tror att jag kommer tycka bättre om det nu.

Det andra spelet jag fått hem är Suikoden Tactics till Playstation 2. Tillskillnad från övriga Suikoden-spel är Suikoden Tactics ett strategirollspel som utspelar sig några år innan och efter Suikoden 4.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: