Spelköp: YS – The Oath in Felghana

Idag anlände det väldigt efterlängtade YS – The Oath in Felghana till PSP. The Oath in Felghana är en remake av YS 3 – Wanderers From YS som ursprungligen släpptes i Japan 1989 till NEC PC88 och PC98. Spelet har sedan fått en hel del portningar till andra konsoler och Nordamerika fick ta del av det i och med releasen till Turbo CD, Super Nintendo, Sega Mega Drive och remaken till PC 2005. Här i Europa har det aldrig släppt men chansen finns att PSP-remaken hittar hit någon gång framöver. Premiumversionen som jag skaffade innehåller en CD-skiva med 23 låtar från spelet och en kalender för 2011.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: