Spelutbudet i Hamburg

Kom igår hem från Hamburg efter några dagars resa fylld med god tysk öl och en del handlande. När det kommer till spelbutiker fanns det ganska dåligt om sådana. Den första butiken jag besökte var en liten spelbutik vid namn Game Castle som låg på en mindre bakgata. I butiken fanns både nyare men också en hel del äldre spel. När jag hade kollat igenom det mesta som fanns där hade jag bland annat plockat åt mig Lunar Knights till Nintendo DS, Phantom Brave till Playstation 2 och Zelda 2 till Gameboy Advance. Dessvärre märkte jag precis innan jag skulle gå till kassan att många av spelen var kopior med riktigt dåliga tryck och lämnade därför butiken tomhänt och besviken.

Den andra och sista butiken var en Gamestop-butik som kändes mycket mer pålitlig. Tillskillnad från många svenska Gamestop-butiker hade denna mycket mer Gamecube- och Gameboy Advance-spel. Tillslut fick jag med mig Enchanted Arms till Playstation 3 vilket är utvecklat av Demon’s Souls-skaparna From Software. Den ursprungliga releasen av spelet kom till Xbox 360 och var det första japanska rollspelet till maskinen. Spelet har fått lite ljumma omdömen men kan vara värt en chans då det endast kostade 150 kr (visserligen fick jag då en tysk förpackning men spelet är på engelska).

 

(Tysk Gamestop-påse)   

(En god veteöl)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: