Spelköp: Final Fantasy XIII International

Fick igår hem den japanska International utgåvan av Final Fantasy XII till Xbox360 som släpptes den 16 december. Som förbokningsbonus fick jag med en bok med en novel (Episode i) och lite bilder (Corridor of Memory). Boxen med de tre skivorna för spelet är större än vanligt och som två vanliga fodral (liknar ett VHS-fodral om någon minns det formatet). Nytt för den japanska releasen är engelska röster och en lättare svårighetsgrad men inget extra innehåll som det var planer på innan. Spelet är tyvärr regionslåst och fungerar inte på en europeisk enhet så spelet åker direkt in i min Final Fantasy-samling som jag någon gång efter nyår hade tänkt visa upp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: