Spelköp: Nintendo Wii

Efter att länge gått i tankarna att skaffa en Nintendo Wii vart det förra veckan ett köp. Även om utbudet av rollspel som idag finns ute till maskinen inte är särskilt imponerande verkar det kommande Mistwalker-spelet The Last Story riktigt intressant. Sedan får vi hoppas att det inte dröjer allt för länge innan Draqon Quest X kommer ut på markanden. Fram till dess har jag även en hel del Gamecube-spel som ska hinnas spelas igenom.

Som bilden nedan visar vart det alltså en Nintendo Wii – 25th Anniversary Edition som innehåller en rödfärgad Wii inklusive en Wii Remote Plus och en Nunchuck. Att den kallas 25th Anniversary Edition beror på Super Marios 25-årsjubileum och därför ingår även New Super Mario Bros Wii samt Wii Sports och klassiska Donkey Kong.

Till konsolen inhandlades det även en Classic Controller Pro samt spelen Tales of Symphonia – Dawn of the New World och Final Fantasy Crystal Chronicles – The Crystal Bearers. Påväg med posten är även en gamecube kontroll och ett minneskort samt Gamecube-spelen Lost Kingdoms 2 och Baten Kaitos. Så framöver kommer även Wii- och Gamecube-spel få lite större plats här än vad de tidigare fått.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: