Veckans händelser (V.4)

I veckan har Square Enix gett ut mer information kring kommande Final Fantasy XIII-2. Spelet kommer inte ha den där ”pop-känslan” som Final Fantasy X-2 hade. Istället kommer spelet ha en mörkare atmosfär och kommer även att ge svar åt många obesvarade frågor som originalet Final Fantasy XIII hade. Square Enix säger också att de har tagit till sig den kritik som riktades mot Final Fantasy XIII. Spelet kommer att fortsätta där det förra slutade och många välkända ansikten och nya rivaler kommer att finnas med.

Det andra Final Fantasy XIII-spelet Versus kommer som misstänkt att dröja ett tag innan det når ut på marknaden. I en intervju med Dengeki säger Tetsuya Nomura att spelet tidigast kommer ut 2012. Förhoppningsvis blir det värt väntan och att vi i Europa inte behöver vänta länge efter den japanska releasen.  

 

På hemsidan http://www.ataleoftworichards.com/ har Namco Bandai lagt upp en något kryptisk och suddig bild. Det verkar som att bilden är logan till Tales of Graces F som redan släppts i Japan. Spelet finns också till Wii i Japan men heter då Tales of Graces. Namnet Richard som stå med i adressen är också en av karaktärerna från spelet. Bilden uppdateras och ändras lite då och då men igår stod datumet 2.2.2011 i ena hörnet. Antagligen är det datumet då vi får veta mer.

 

I veckan som gått hade Wii-titeln The Last Story premiär i Japan. Om eller när det når Europa är idag okänt. Vad producenten och Final Fantasy-skaparen Hironobu Sakaguchi gjorde under releasedagen var att besöka ett antal spelbutiker och till och med köa som de övriga för att kunna köpa sig ett exemplar av sitt egna spel.

Källa: Siliconera, Andriasang

.

Veckans releaser:

  • Inazuma Eleven (EU, NDS)
  • YS – The Oath in Felghana (EU, PSN)
  • Spectral Souls – Resurrection of the Ethereal Empires (EU, PSN)
  • Lord of Arcana (US, PSP/PSN)

Spelat i veckan:

I veckan som gått har det varit Inazuma Eleven till Nintendo DS som gått varmast (fick spelet två dagar innan release). Spelet släpptes här i Europa i fredags och är ett spel från Level 5 där fotboll kombineras med rollspelande. Hittills har det varit en annorlunda upplevelse och ett spel som verkar väldigt lovande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: