Veckans händelser (V.7)

Under veckan har två gamla klassiker släppts på nytt i Nordamerika. Jag menar självklart Dragon Quest VI till Nintendo DS och strategirollspelet Tactics Ogre – Let us Cling Togheter till PSP:n. Orkar man vänta tills nästa vecka släpps Tactics Ogre här i Europa och då i form av en limiterad utgåva innehållande en art book och en soundtrack-skiva. Den sista trailern för den Nordamerikanska marknaden kan ses nedan.

En annan trailer som kommit ut i veckan är från Atlus och för deras kommande remake av Persona 2 till PSP. Nytt för PSP-versionen är bland annat den omgjorda musiken, det nya interfacet och ett nytt Theater mode. Spelet kommer till Japan den 14 april.  

Kommande Dissidia 012 – Final Fantasy som släpps här i Europa den 25 mars kommer att få en limiterad utgåva. I veckan har mer information kring innehållet kommit ut. Utgåvan kommer att innehålla ett specialomslag, sex litografier, en rabattkod för Final Fantasy via PSN och koder för två upplåsbara kostymer.

I veckan har Square Enix även utannonserat Final Fantasy V till PSN i Japan. Spelet kommer att släppas någon gång under våren och om Nordamerika eller Europa kommer att få spelet vet vi inte än.  

Källa: Siliconera

.

Veckans releaser:

  • Dragon Quest VI – Realms of Revelation (US, NDS)
  • Hyperdimension Neptunia (US, PS3)
  • Tactics Ogre – Let us Cling Togheter (US, PSP/PSN)
  • Final Fantasy (EU, PSN)
  • Saiyuki – Journey West (US, PSN – PSone Classics)
  • Romance of the Three Kingdoms IV – Wall of Fire (US, PSN – PSone Classics)

Spelat i veckan:

I veckan är det Trinity – Souls of Zill O’ll som gått varmast. En recension borde komma upp under nästa vecka. Hittills är intrycken rätt varierande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: