Veckans händelser (V.10)

Under ett företagsevenemang har utvecklarna Gust utannonserat ett nytt Atelier-spel. Enligt Gust är det den tredje delen i Alchemist of Arland-serien som består av Atelier Rorona och Atelier Totori som endast släppts i Japan. Någon titel har ännu inte avslöjats men Atelier Meruru blev nyligen registrerat av Gust. Trailern som handfilmades från evenemanget kan ses nedan.

Under förra året fick Nordamerika ta del av den ultimata versionen av Persona 3. Nu i april kommer även vi i Europa få Persona 3 Portable till PSP:n. Det Ghostlight som kommer att ge ut spelet i form av en samlarutgåva som kommer i en snyggare förpackning, sex stycken art cards, en A3 poster och en 48-sidig bok med konst från spelet. Förhandsbokar man spelet via Ghostlights egna hemsida får man även en limiterad T-shirt på köpet.

Ett annat spel som kommer få en samlarutgåva är Record of Agarest War – Zero till Playstation 3 och Xbox 360. Spelet släpps i Nordamerika den 14 juni och den limiterade utgåvan kommer att innehålla en CD med 34 låtar, en 48-sidig karaktärsguide, en kortlek och ett set med ”skill cards”.

Det första rollspelet som antagligen kommer att hitta ut i Nordamerika till Nintendo 3DS är Shin Megami Tensei – Devil Survivor Overclocked. Spelet kommer att innehålla en del nyheter sedan originalet till Nintendo DS som bland annat röstade dialoger. En ny trailer kom även ut i veckan.

I veckan har SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) gått ut med att både White Knight Chronicles 2 till Playstation 3 och White Knight Chronicles – Origins till PSP kommer att få en release här i Europa under maj månad. Originalet släpptes i väst under förra året och det blev inte direkt någon succé för utvecklarna Level 5.   

Källa: Siliconera

Veckans releaser:

  • Phantom Brave – The Hermuda Triangle (US, PSP/PSN)
  • Phantom Brave – The Hermuda Triangle (EU, PSN)

 Spelat i veckan:

Lagom till att Ys I&II Chronicles blev färdigspelat kom äntligen Radiant Historia fram efter nästan två veckors väntan. Spelet kretsar kring tidsresor och striderna kräver mycket taktik där man kan stöta runt fienderna och då kunna attackera fler samtidigt. Hittills är det ett riktigt bra spel så köp det snabbt då den första tryckningen med en CD-skiva håller på att sälja slut i Nordamerika.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: