Veckans händelser (V.14)

Det kommande 3DS rollspelet Tales of the Abyss har nu blivit försenat i Japan. Spelet var från början tänkt att släppas den 19 maj men har nu blivit uppskjutet på obestämd tid. Nedanför är en japansk reklamfilm för spelet.

För ett tag sedan dök en hemsida upp med ett nytt spel till Nintendo Wii. Spelet heter Pandora’s Tower – Until I Return to Your Side och i veckan har mer information släppts. Spelet är ett Actionrollspel från utvecklarna Ganabrion som bland annat ligger bakom vissa One Piece-spel. Spelets releasedatum är satt till den 26 maj i Japan. Nedanför är också en ny trailer för spelet.

I veckan utannonserades Squares gamla rollspelsklassiker Final fantasy V för japanska PSN. Redan någon dag senare blev det även klart att Europa kommer få spelet. När det släpps är okänt men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge. Det Final Fantasy V antagligen gjort sig mest känd för är dess genomarbetade jobbsystem som påminner en del om systemet från Final Fantasy III.

Tidigare i år utannonserades White Knight Chronicles 2 för Europa med releasedatumet maj månad. Spelet har nu också blivit avtäckt för den nordamerikanska marknaden. Relasen är i sommar fast ges då ut av D3Publisher och inte Sony själva. Utöver WKC2 ingår även originalet från förra året. I den västerländska releasen kommer man att kunna hoppa över första spelet innan man kan börja spela det andra. Detta kunde man inte i den japanska versionen som redan är släppt.

Källa: Siliconera

Veckans releaser:

  • Dynasty Warriors 7 (EU, PS3/360)
  • God Eater Burst (EU, PSN)

Spelat i veckan:

Mitt Parasite Eve-maraton börjar nu komma till sitt slut. Spelade tidigare i veckan klart Parasite Eve 2 och har nu påbörjat PSP-titeln 3rd Birthday. För att vara en tredjepersonsskjutare är spelet godkänt men förväntar man sig ett Parasite Eve likt föregångarna kommer man bli besviken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: