Veckans händelser (V.17)

Efter att utvecklarna Tri-Ace under förra veckan visat upp en ny spelmotor har de nu utannonserat två nya titlar. Den ena heter Beyond the Labyrinth och kommer att ges ut av Konami till Nintendo 3DS. Som bilden nedan visar ser man en kvinnlig karaktär som möjligen kan vara spelets huvudperson. Spelet kommer vara ett ”dungeon RPG” och är ca 60 % färdigt.

Den andra titeln är till PSP och går under namnet Frontier Gate. Även Frontier Gate ges ut av Konami och kommer ha vissa likheter med Monster Hunter fast med turbaserade strider. Fokus kommer även att ligga på multiplayer.

För några veckor sedan försenades kommande 3DS-titeln Tales of the Abyss från 19 maj till okänt datum. I veckan har Namco Bandai gått ut med ett nytt datum för den japanska marknaden. Releasen är nu satt till den 30 juni och om spelet kommer nå oss i Europa är idag okänt men genom tidningen Nintendo Power fick Nordamerika en bekräftad release. En ny trailer kan ses nedan.

Som Square Enix sagt tidigare angående Final Fantasy XIII klipptes en del material bort från den slutgiltiga versionen på grund av diskutrymme. Senaste tiden har illustrationer och bilder av Lightnings hus cirkulerat på Internet. Som bilderna nedan visar verkar det som att utvecklingen ändå hade kommit ganska långt.   

Källa: Siliconera

Veckans releaser:

  • Shin Megami Tensei – Persona 3 Portable (EU, PSP)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: