Spelköp: Catherine (PS3)

Vanligtvis brukar jag skriva om japanska rollspel men idag kunde jag inte låta bli att visa upp specialutgåvan (Love is Over Deluxe Edition) av det nyligen släppta äventyrs/pussel/skräckspelet Catherine. Spelet är det första HD-spelet som Atlus utvecklat och det är samma team inom Atlus som också ligger bakom Persona-spelen. Förhoppningsvis är deras nästa projekt Persona 5.

Innehållet i utgåvan är riktigt genomtänkt tillskillnad från många andra utgåvor där utgivarna snabbt slänger in en artbook och/eller en soundtrackskiva. Dessa två ingår även här som förhandsbokningsbonus men den innehåller även lite annat.
Spelet kommer förpackat i en pizzakartong från restaurangen man besöker i spelet, ett par boxershorts och en T-shirt som Vincent har på sig och slutligen ett kuddöverdrag med Catherine på. Det är en riktigt innehållsrik utgåva och förhoppningsvis kommer spelet vara lika bra. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: