Tider inför Gamesom 2011

Från och med imorgon den 16:e augusti sätter årets Gamescom-mässa igång och pågår ändå fram tills söndagen den 21:a augusti. Tillskillnad från mässorna E3 och Tokyo Game Show brukar fokus på japanska rollspel vara mycket mindre under Gamescom.
Med det sagt kommer rollspelen inte att utebli helt och hållet. Från Sony kan vi möjligtvis få se mer av Dragon’s Crown till Vita eller kanske något helt nytt spel, Nintendo som har lämnat Wii U hemma och inte håller i någon konferens kan möjlitvis ha med sig  Wii-spelen The Last Story och Pandoras Tower, Namco Bandai kommer att visa mer av Dark Souls och Capcom kommer att visa mer av Dragon’s Dogma. Sedan vet man aldrig vilka överraskningar som kan dyka upp.  

Tiderna:

Tisdagen 16 augusti:

  • Microsoft 12:30 (Play Day = Ingen konferens)
  • EA 16:00 (Stream)
  • Sony 19:00 (UPDT: Stream)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: