Spelköp: Xenoblade Chronicles (Wii)

Det är antagligen ingen Wii-ägare som missat att Xenoblade Chronicles invaderade de europeiska butikshyllorna under fredagen förra veckan. Spelet har fått många fina betyg och har bland annat slagit sig in på försäljningslistan i Storbritannien.

Efter att jag dammat av min ändå ganska nyinköpta Wii var det med spänning jag under lördagen satte igång min resa. Såhär efter tre dagars spelande och en total speltid på upp mot 20 timmar kan jag säga att Xenoblade är ett bra rollspel. Exakt hur bra det är återkommer jag med under nästa vecka om jag hunnit ta mig igenom detta enorma spel innan dess.

För alla som köpte den limiterade utgåvan av spelet och upptäckte att de tre affischerna som utlovats inte fanns med kommer i alla fall Webhallen (enligt deras kundtjänst) skicka ut dessa i efterhand.    

Annonser

2 Responses to Spelköp: Xenoblade Chronicles (Wii)

  1. Eclectrocute skriver:

    Plötsligt känns Wii relevant…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: