Veckans händelser (V.34)

Tillsammans med Konami har Tri-Ace för stunden två rollspel under utveckling till 3DS respektive PSP. I veckan fick PSP-titeln Frontier Gate ett officiellt releasedatum i hemlandet Japan. Den 15 september är det som gäller och om eller när det kommer till väst är ännu okänt. Nedan är en ny video från spelet.

Utvecklarna Atlus har i veckan öppnat upp en ny hemsida (http://p-atlus.jp/). Som ni ser på bilden nedan påminner det mycket om Persona 4. Möjligtvis kan det handla om Persona 4-animen som är under utveckling eller kanske ett Persona 4 Portable. Mer information kommer framöver.

Under förra veckan öppnade utvecklarna CyberConnect2 en ny hemsida där något nytt skulle annonseras den 23 augusti. Det visade sig inte vara något spel utan istället CG-filmen .Hack The Movie. .Hack i sig finns sedan tidigare som både spel och animeserie.

Medan vi i väst ännu väntar på Ni No Kuni – The Jet Black Wizard till Nintendo DS har japanerna fått ett releasedatum för Playstation 3-titeln Ni No Kuni – The Queen of the Holy White Ash. Releasen för spelet är satt till den 17:e november senare i år.

Källa: Siliconera

Veckans releaser:

 • Agarest Generations of War Zero (EU, PS3)
 • Shin Megami Tensei – Devil Survivor Overclocked (US, 3DS)
 • Parasite Eve 2 (US, PSN – PSone Classics)

Veckans tips:

Spelat i veckan:

Under veckan har jag spenderat mycket tid med Xenoblade som släpptes förra veckan. Det finns mycket att göra i spelet och tiden tickar snabbt iväg.
Det andra spelet som påbörjats är Away – Shuffle Dungeon till Nintendo DS. Away är ett av Mistwalkers kanske lite mindre kända spel men hittills ändå helt okej. Det handlar om ett actionrollspel som lätt kan plockas upp och spelas under kortare sessioner.

Annonser

2 Responses to Veckans händelser (V.34)

 1. Eclectrocute skriver:

  Ser fram emot Xenobladerecensionen. Kan tipsa om Guardian Saga till iPhone. 8bitsnostalgi när den är som bäst.

  • Den borde komma upp i eller efter helgen. Finns ju så mycket att göra i spelet 🙂
   Kollade en video från Guardian Saga och jag gillar den typen av nyretro men har ingen Iphone eller Ipad ännu. Men det är helt klart något att lägga på minnet tills jag skaffar en, vilket jag borde göra nån gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: