Veckans händelser (V.42)

Den 3:e februari nästa år släpps Final Fantasy XIII-2 här i Europa till Playstation 3 och Xbox 360. I veckan avslöjades flera olika utgåvor som spelet släpps i här i Europa.
Vissa utvalda butiker kommer att erbjuda en förhandsbokningsbonus och ytterligare kommer spelet finnas tillgängligt i två olika utgåvor, ”Limited Collector’s Edition” och ”Crystal Edition”. Den sistnämnda utgåvan kommer bland annat att innehålla ett soundtrack på hela 4 skivor vilket inte är allt för vanligt i de västerländska utgåvorna. Februari kommer alltså att bli en dyr månad för alla FF-fantaster.

Är man sugen på någon av de kommande 3DS-spelen Kingdom Hearts 3D eller musikrollspelet TheaterRythm Final Fantasy borde man kolla in de två nya filmerna nedan från spelen. Kingdom Hearts-trailern visar bland annat upp Neku som ursprungligen fanns med i DS-spelet The World Ends With You.

3DS-titeln Rune Factory 4 skulle ursprungligen ha släppts i Japan under 2011 men har nu blivit försenat till våren 2012. Spelet kommer likt sina föregångare kombinera actionrollspel med ett Harvest Moon-liknande upplägg.

Källa: Siliconera, RPGFan

Veckans releaser:

Veckans tips:

Speedruns som går ut på att man ska klara ett spel så snabbt som möjligt har verkligen blivit populärt på senare tiden. En riktigt imponerande sådan är för actionrollspelet Dark Souls. Tiden är på ynka 1:26:28 vilket är riktigt imponerande, särskilt såhär tätt inpå releasen. Nedan är första delen från genomspelningen som ligger uppe på Youtube.

Spelat i veckan:

Efter att jag spenderat upp mot 70 timmar i Dark Souls är det slutligen avklarat och recenserat. Som recensionen antyder är det en värdig uppföljare till Demon’s Souls och ett spel som rekommenderas till alla med lite tålamod.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: