Veckans händelser (V.51)

Under förra veckan började Atlus genom olika ledtrådar smått avslöja nästa spelrelease i Nordamerika. Nu visade det sig vara strategirollspelet Gungir till PSP det handlade om. Spelet kommer att släppas den 12 juni nästa år till priset av $30.

För alla som hade hoppats på Growlanser IV istället för Gungir ska inte ge upp hoppet då Atlus återigen, denna vecka, börjat ge ut nya ledtrådar för ytterligare en spelrelease. Första ledtråden är som i Gungirs fall att titeln börjar på G.

Square Enix har nu avslöjat att Kingdom Hearts 3D – Dream Drop Distance till Nintendo 3DS når utanför Japans gränser. Något specifikt datum finns ännu inte men under 2012 kan både Europa och Nordamerika ta del av spelet.

I Dengeki Playstation har Gust under den gångna veckan lagt in en annons som handlar om utvecklarnas nästkommande spel. Den enda informationen vi hittills har är att tjejen på bilden nedan heter något i stil med Ionasal Cucuroule Prischel eller GM-0315. Om det handlar om ett nytt Aterlier- eller Ar Tonelico-spel är oklart.

Källa: Siliconera

Veckans releaser:

Veckans tips:

Spelat i veckan:

Inga rollspel har hunnits med under veckan utan istället har det blivit pusselspelet/den visuella novellen 999 till DS samt en hel del Cave-shooters med min nyinköpta Qanba-sticka. Qanba-stickorna innehåller Sanwa-delar och kan verkligen rekommenderas framför exempelvis MadCatz då de flesta modellerna fungerar till PS3, 360 och PC. Stickan är också enkel att modda och jag som föredrar Seimitsu till shooters satte in en sådan joystick istället.

God Jul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: