Veckans händelser (V.9)

2011 släppte Atlus en remake av Persona 2 – Innocent Sin till PSP. Nu är även Persona 2 – Eternal Punishment som ursprungligen kom till Playstation under utveckling till PSP. Den 17 maj når spelet Japan och likt Innocent Sin kommer ny musik, ny introfilm samt nya scenarion att finnas tillgängliga.

Nästa Pokémon-spel från Nintendo har nu visat sig vara Pokémon Black 2 och Pokémon White 2 till Nintendo DS. Dessa spel är fortsättningar på Pokémon Black och White som redan finns ute till Nintendo DS. I Japan släpps spelen redan i juni månad och vi i Europa samt Nordamerika får vänta tills hösten 2012.

PSP- och PC-titeln The Legend of Heroes – Trails in the Sky är som känt även på väg till iOS. Nu har det visat sig att det kommer att vara mer än en enkel portning av spelet då nya storysekvenser, någon form av onlinedel samt förbättrad grafik och ny kontroll kommer att finnas med. Något releasedatum finns ännu inte men det borde inte vara långt borta.

Under nästa vecka kommer utvecklarna Imageepoch att utannonsera ett nytt rollspel när de sänder live den 7 mars. I nuläget arbetar företaget bland annat med Fate/Extra CCC till PSP och Time and Eternity till Playstation 3. Vill man se sändningen kan man nå den här. Annars kommer mer information upp nästa vecka.

Källa: Siliconera

Veckans releaser:

– Shin Megami Tensei – Devil Survivor 2 (US, DS)
– Hyperdimension Neptunia Mk II (US, PS3)

Veckans tips:

Spelat i Veckan:

Slutet i The Last Story börjar sakta men säkert närma sig efter ungefär 15 spelade timmar och jag väntar fortfarande på att något ska hända som får mig att ändra min åsikt för spelet.
Striderna är bortsett från mindre kameraproblem riktigt intressanta där man lyckats få med element som man vanligtvis finner i tredjepersonsskjutare. Grafiken är också riktigt välgjord men just nu finns det inte så mycket mer än det som talar till dess fördel. Musiken är opersonlig och manuset känns väldigt lösryckt och dålig sammansatt.
Mitt slutgiltiga intryck kommer att komma upp under nästa vecka i en recension.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: