Veckans händelser (V.45)

Fightningspelet Persona 4 – Arena kommer enligt de brittiska utgivarna Zen United inte att hinna släppas i Europa under 2012. Något tidigare releasedatum har inte funnits och något nytt har vi ännu inte fått. Att importera den amerikanska utgåvan till Playstation 3 eller Xbox 360 fungerar heller inte då både är regionslåsta.

Final Fantasy XIV får som känt en nystart i och med A Realm Reborn till PC och Playstation 3. Något releasedatum finns ännu inte men under veckan visade Square Enix upp en av spelets städer Gridania. Kommer Square Enix lyckas bättre denna gång?

Namco Bandai har nu delat med sig av lite ny information kring deras kommande Tales of Hearts-remake till Playstation Vita.
Nyheterna består bland annat av 3D-modeller, inspelade röster, flera nya animescener, strider i 3D och en traditionell världskarta. 2013 släpps spelet i Japan.
Samtidigt som vi pratar Tales-serien är det värt att nämna att den västerländska inspelningen av engelska röster till Tales of Xillia har blivit klara. Tales of Xillia hittar hit 2013 till Playstation 3.

Den 14 mars nästa år släpper Namco Bandai rollspelet Sword Art Online – Infinity Moment till PSP i Japan. Spelet baseras på animen Sword Art Online och likt .hack-serien är det ett offline-spel som påminner om ett MMORPG.
Nedan är spelets första ordentliga trailer.

Under veckan släpptes strategirollspelet Ragnarok Tactics till PSP i Nordamerika och har du inte bestämt dig om det blir ett köp eller ej så har utgivarna Aksys Games gett oss en debuttrailer.

Källa: Siliconera

Veckans releaser:

– Paper Mario – Sticker Star (US, 3DS/3DS Ware)
– Ragnarok Tactics (US, PSP/PSN)

 Mitt val: Veckans självklara köp går till ett av höstens och 3DS:ens mer efterlängtade spel Paper Mario – Sticker Star. Återigen kommer det att bli ett besök i ett charmigt och papperstunt svamprike där plattformshoppandet bytts ut mot turbaserade strider.

Veckans tips:

Spelat i veckan:

Efter att det nya materialet släppts till Dark Souls har jag nu återvänt till ett av förra årets bästa spel. Det är inte ofta jag ger mig på ett spel två gånger och DLC har aldrig känts särskilt intressant.
I Dark Souls fall kunde jag inte hålla mig och även om min lista med påbörjade men ej klarade rollspel börjar bli lite för lång känner jag ett starkt sug efter mer Dark Souls. Det är en ganska kort DLC på ett par timmar och några stycken nya bossar. Inga jätteöverraskningar direkt men ändå riktigt underhållande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: