Veckans händelser (V.18)

NIS, skaparna av Disgaea-serien, släpper redan den 23 maj i Japan rollspelet Zillions of Enemy X till Playstation 3.
Spelet utspelar sig på jorden som blivit invaderad av en fienderas kallad Zx och med karaktärer från världens alla hörn ska man nu stoppa hotet.
Striderna kommer att vara kortsbaserade och genom att tillfångata fienderna, likt flera Shin Megami Tensei-spel, kan de slåss på ens sida.
Om det når utanför Japans gränser vet vi ännu inte.

Releasen av actionrollspelet Dragon’s Crown till Playstation 3 och Vita närmar sig allt mer (6 augusti Nordamerika) och nedan är den senaste trailern med fokus på klassen Wizard som Vanillaware delat med sig av.

Den ursprungliga releasen av Final Fantasy XIV – Online blev långt ifrån vad Square Enix hade hoppats på men som känt kommer en ”nystart” i form av A Realm Reborn. Nu har man avslöjat att releasen kommer att äga rum under sommaren till både PC och Playstation 3.

FFXIV

Gungho, utgivarna av bland annat Ragnarok Odyssey till Vita, kommer att släppa Puzzle & Dragons Z till Nintendo 3DS i Japan under kommande vinter.
Puzzle & Dragons Z är ett pusselrollspel som ursprungligen kom till iOS och Android.

Tillsammans med ZeroDiv har Class of Heroes-skaparna Acquire en helt ny dungeon crawler under utveckling till Playstation Vita. Spelet heter Mind=0 (Mind Zero) och släpps under slutet av sommaren i Japan.
I rollen som japanska skolungdomar i moderna Japan ska man besegra demoner i en mörkare ”spirituell” värld.

Källa: Siliconera

Veckans Releaser:

– Soul Sacrifice (EU/US, PSV/PSN)

Veckans Tips:

Efter en lång väntan med bland annat rättighetsproblem har Gaijinworks äntligen börjat sälja Class of Heroes 2 till PSP.
Spelet kommer att släppas digitalt via PSN men vill man ha den fysiska utgåvan, som verkar bli ganska begränsad, borde man passa på att köpa den här. Priset är 37 dollar och då ingår även den digitala versionen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: