Sommaruppehåll

Efter en grym vår med många bra rollspel som bland annat Ni no Kuni, Fire Emblem – Awakening och Devil Summoner – Soul hackers tänkte jag ta ett litet sommaruppehåll från bloggandet och istället fokusera på att njuta av semestern och spela i massor.

Bland annat tänkte jag hinna igenom kommande titlar som Project X Zone, Mario & Luigi – Dream Team, Dragon’s Crown, Shin Megami Tensei IV, Tales of Xillia och även äldre klassiker som Earthbound Zero (Mother 1), Secret of Evermore och Suikoden 3.
Mer intryck från dessa kommer när jag är tillbaks i slutet av augusti igen.

Trevlig sommar!

Ness Earthbound

Annonser

4 Responses to Sommaruppehåll

 1. Alex skriver:

  Trevlig sommar och lycka till med spellistan!
  Själv kommer jag spela Tales of Xillia, FF14 och Animal Crossing till 3DS. Blir kanske lite retro också om jag hinner.

  • Tack det kan behövas 🙂

   Jag kommer nog också ge mig på FF14. Synd att det inte släpps innan semestern dock.
   Jag satt lite med betan i lördags och det verkar klart lovande. Inte så snyggt som jag hade trott men då spelade jag som sagt betan och även på PS3.

   Det finns alltid tid för lite retro 🙂

 2. eclectrocute skriver:

  Vet inte om du har upptäckt tv-serien ”Hero Yoshihiko”. Som en lågbudgetversion av Monty Python and the Holy Grail i Dragon Quest-världen. Huvudpersonen ser till och med ut som huvudpersonen i Dragon Quest V. Fantastiskt dåligt, men helt omöjligt att slita sig från med underbara jrpg-referenser hela tiden. Kolla bara in det här klippet:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: