Veckans Händelser (V.36)

Efter en något mystisk teaser som lades upp via Twitter av Xseed har man nu avslöjat att The Legend of Heroes – Trails in the Sky SC (Second Chapter) släpps nästa år i Nordamerika.
Tillskillnad från första delen som funnits ute till PSP:n ett tag nu kommer del två att hitta ut till både PSP och PC. Tyvärr verkar det bara bli en digital version.

Senare i september, närmare bestämt den 27, släpps Level-5’s tredje Inazuma Eleven-spel här i Europa till 3DS och likt föregångaren kommer det att finnas två olika versioner tillgängliga, Inazuma Eleven 3 – Lightning Bolt och Bomb Blast.
Nintendo har under veckan släppt en ny trailer som kan beskådas nedan:

Missade du det första och kanske inte fullt så underhållande Hyperdimension Neptunia-spelet till Playstation 3 har Compile Hearts nu avslöjat att en remake under namnet Hyperdimension Neptunia Re;Birth 1 är påväg till Playstation Vita.
Om NISA även släpper det här i väst är ännu inte känt.

Förra veckan tipsade jag om det japanska indiespelet Project Phoenix som finns uppe på Kickstarter i ett par dagar till.
Man har nu samlat in runt 800 000 dollar och även avslöjat att det kommer att släppas till Playstation 4 och Vita. Självklart kommer det även till PC, Mac, Linux, iOS och Android som det var tänkt från början.

PP

Att vi i Europa kommer att få Bravely Default till Nintnedo 3DS vet vi redan men om releasen baseras på den förbättrade versionen som snart släpps i Japan har inte varit lika självklart. Det är tills nu det vill säga.
Via Twitter har man nämligen avslöjat att vi kan se fram emot den senare förbättrade versionen som bland annat innehåller en ”auto-battle”-funktion, ställa in antalet slumpmässiga strider (dvs hur frekventa det är) och en del nytt storymaterial.
Nedan är den senaste trailern Square Enix laddat upp.

Källa: SiliconeraNeogaf

Veckans Releaser:

– One Piece – Pirate Warriors 2 (PS3/PSN, US)
– Atelier Meruru (PSV via PSN, EU/US)
– Virtue’s Last Reward (PSV via PSN, EU)
– Elminage Original (PSP via PSN, EU)
– Stella Deus – The Gate of Eternity (PSN – PS2 Classics, US)

Spelat i Veckan:
Efter en lång vecka med serverproblem för Square Enix och deras Final Fantasy XIV – A Realm Reborn har man nu det mesta under kontroll och det var på tiden för nu kan man verkligen börjar njuta av spelet till fullo utan någon irriterande väntetid.

Världen Eorzea som man besöker är riktigt bra sammansatt med mycket att utforska och tillskillnad från Final Fantasy XI kan man både köra i grupp eller spela solo.

Personligen har jag precis fått tillgång till luftskepp så jag kan bege mig till andra städer och om några levels till kan jag äntligen skaffa mig en chocobo.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: