Veckans Händelser (V.46)

Tidigare under hösten fick vi i Europa ta del av Level 5’s fotbollsrollspel Inazuma Eleven 3 i form av två olika versioner, Bomb Blast och Lightning Bolt. Ursprungligen fanns det även en tredje version, Team Ogre Attacks, som nu också kommer hit under februari.
I japan ligger man några delar före oss och den 5 december har Inazuma Eleven GO 3 – Galaxy release.
Nedan finns en ny trailer att beskåda.

Den 6 december släpper Nintendo det Square Enix-utvecklade rollspelet Bravely Default här i Europa. Kan du inte hålla dig fram tills dess eller är osäker på ett köp finns nu en demo ute på 3DS eShop.
I Nordamerika kommer det inte ut förrän den 7 februari nästa år.

BD
Redan nästa vecka, närmare bestämt den 22 november, kommer Zelda – A Link Between Worlds till 3DS att ha premiär i Europa. Det har redan mottagit bra kritik runt om i världen och nedan är en trailer för att få dig lite extra peppad inför fredagen.

Slutligen för veckan har Square Enix gett ut ytterligare en trailer från deras kommande Lightning Returns som släpps redan nästa veka i Japan och tidigt nästa år i Europa samt Nordamerika.

Källa: Siliconera

Veckans Releaser:

– Uncharted Waters – New Horizons (US, Wii U Virtual Console)
– River City Ransom (US, 3DS Virtual Console)
– Senran Kagura Burst (US, 3DS eShop)
– Dynasty Warriors 7 (EU/US, PS3 via PSN)

Mitt Val: Har du ännu inte spelat NES-klassikern River City Ransom som framförallt är ett beat em up-spel men med lätta RPG-inslag är det på tiden att man gör det nu.

Annars är det Koei-utvecklade rollspelet Uncharted Waters ett bra val där man under 1500-talet befinner sig i en stor öppen värld baserad på vår egen. Om du vill följa en av flera huvudberättelser, syssla med byteshandel eller bara härja på de sju haven är helt upp till dig.

Veckans Tips:
Personligen köper jag nästan uteslutande lösa kassetter när det kommer till Super Nintendo. Boxat kostar oftast mer än vad det smakar och perfektionisten inom mig skulle inte tillåta minsta skada på boxen.
Senaste tiden har jag däremot velat ge SNES-hyllan lite mer stil och har därför börjat köpa på mig så kallade universala spelboxar med utskrivna omslag till.
Är man själv ute efter sådana boxar till Super Nintendo eller andra konsoler som exempelvis Mega Drive eller NES kan jag verkligen rekommendera Retrospelboxar.se.
Nedan är en bild på min senaste beställning som förhoppningsvis anländer under veckan.

Retrospelboxar.se

Annonser

One Response to Veckans Händelser (V.46)

  1. Fredrik skriver:

    Ser fram emot Bravely Default och A Link Between Worlds, frågan är bara vilket man ska köpa och spela först. När jag är klar med Etrian Odyssey IV så finns nog båda två ute i butik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: