Veckans Händelser (V.11)

Atelier Escha & Logy har precis släpps i väst men nu har Gust redan hunnit utannonsera nästa del i serien.
Arbetsnamnet är ”Project A16” och är den tredje delen i Dusk-trilogin som består av Atelier Ayesha, Atelier Escha & Logy och nu denna titel.

För ett par år sedan släppte Aksys Games DS-spelet 999. Nu har man avslöjat att titeln som blandar visuell novell med en del pussellösning även kommer att hitta ut på iOS-enheter den 17 mars.

999

Atlus dungeon crawler Persona Q som släpps till 3DS i höst kommer, enligt senaste Famitsu, att ha flera likheter med Etrian Odyssey-spelen. Bland annat är kartritandet och F.O.E.-fienderna två återkommande inslag.

Källa: Siliconera
Veckans releaser:
– Dark Souls II (EU(US, PS3/PSN/360/XBLA)
– Atelier Escha & Logy (US, PS3/PSN)

Spelat i Veckan:
Dark Souls II släpptes som känt i fredags och hittills har jag hunnit med upp mot 20 timmars spelande.

Det är ett riktigt bra actionrollspel men om det rår på sina två föregångare, dvs Demon’s Souls och Darks Souls, är tveksamt.
Varken bandesignen eller atmosfären känns lika välgjorda och att Namco Bandai alternativt Fromsoftware gav oss allt annat än grafiken vi tidigare fått skåda känns inte helt okej.

Med det sagt är Dark Souls II, av det jag hittills hunnit spela, underhållande och ett måste om man redan spelat föregångarna.

Annonser

2 Responses to Veckans Händelser (V.11)

  1. Fredrik skriver:

    Köpte 999 till DS för ungefär ett år sedan och blev rätt så besviken tyvärr, så jag kom inte speciellt långt i det. Och det är något man måste spela igenom flera gånger för att få det ”perfekta” slutet.

    • Det verkar som att iOS-releasen får en ”flowchart” som uppföljaren använder sig av där man kan gå tillbaks i tiden och pröva nya vägar.
      Den nyheten gör mig lite mer sugen på att skaffa det igen. Jag har för mig att jag kom ganska långt på DS:en men fick något sämre slut och orkade inte spela om igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: