Årets Rollspel 2014 – Plats 03

(Likt tidigare år kommer jag från och med den 1 till och med den 24 december att lista de bästa och sämsta rollspelen från året som har gått. En nyhet för i år är att listan både innehåller japanska och västerländska rollspel.)

03

Plats 03: Dragon Age – Inquisition
Format: PS3/PS4/360/X1/PC
Genre: RPG
Betyg: 4/5 Mycket bra

Mina förväntningar inför BioWares tredje del i deras fantasyepos har varit ganska sparsamma.
Medan min första bekantskap med serien i och med Dragon Age – Origins var ett riktigt bra välkomnande kändes del två mest tröttsam och alldeles förenklad utan att det blev någon episk resa eller spännande berättelse.

Dragon Age – Inquisition går istället allt mer tillbaks till rötterna och ger mig återigen förstaklassig fantasy med underbart detaljerade vyer, utmanande och taktiska strider samt en berättelse som jag själv får vara med och forma.

Oavsett om du vill spendera ett tjugotal timmar eller flera hundra så finns det tillräckligt med innehåll att nörda ner sig i och med det sagt så är Dragon Age – Inquisition ett måste för alla med minsta intresse för klassisk västerländsk fantasy.

Annonser

One Response to Årets Rollspel 2014 – Plats 03

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: