Master System-samling: En behövlig uppdatering

Det var ett tag sedan, den 11 maj 2016, som jag senast skrev något om min ”jakt” efter att samla klart alla Sega Master System-spel som jag tycker är värda att ha.
Även om det varit helt tyst här på bloggen så har det helt klart gått framåt med många nya köp, ett par spelade och även några sålda (After Burner samt Aztec Adventure).
Vad som har inhandlats sedan dess kan ses nedan på bilden och även en 4 stycken titlar till är påväg med posten.

Av köpen nedan så är nog Out Run 3D det jag är lite extra nöjd med då det är lite dyrare och jag hade turen att få det relativt billigt. För ett par år sedan hittade jag en lös kassett för ynka 30 kr och jag trodde verkligen inte jag skulle få tag på ett komplett ex då jag inte kände för att lägga ut bort mot tusenlappen för det. Därför kändes det såklart roligt att hitta det på mässan Retro Games Sthlm tidigare i höstas för 200 kr.
Ett annat köp värt att notera är Wonder Boy in Monster Land som varken är ovanligt eller hittades för något superpris men är i riktigt bra skick och känns som det kommer direkt från fabriken. Det är inte ofta man hittar SMS-spel i sådant skick!

sms-1

En ny uppdatering kommer snart att komma, jag tänkte också skriva om de titlar jag hunnit spela och nån dag även jag fokusera lite extra på dess 3D-glasögon som är ett riktigt roligt tillbehör. Och för den som undrar så ser min köplista ut såhär i dagsläget:

Kvar att köpa:
Aerial Assault
Alex Kidd in High Tech World
Alex Kidd in Shinobi World
Bomber Raid
Cloud Master
Danan
King’s Quest – Quest for the Crown
Line of Fire
Lucky Dime Caper
Master of Darkness
Ninja Gaiden
Operation Wolf
Psycho Fox
Renegade
Secret Command
Star Wars
Time Soldiers
Wonder Boy in Monster World
Zillion 2

Repros:
Sukeban Deka II
High School Kimengumi
Hoshi wo Sagashite
The Black Onyx

”Kansken”:
Power Strike 2
Missile Defence 3D
Poseidon Wars 3D
Rambo 3
Wanted

Annonser

5 Responses to Master System-samling: En behövlig uppdatering

 1. opkij86 skriver:

  11:e maj… då var det verkligen på tiden! Jag har ju sett bilderna
  som dykt upp lite då och då men kul med en ny samlingsbild!

  Helt klart ett bra sätt att samla, ”allt intressant till konsolen” istället för det envisa sättet jag samlar, hehe. Du har visserligen en bit kvar enligt listan men känslan att vara helt klar med en konsol måste vara bäst!

  Jag ser gärna en topp 10 spel på konsolen sen så jag vet vilka jag
  själv borde skaffa!

 2. Micke Johansson skriver:

  Alltid kul med denna typen av inlägg där man får en chans att skryta lite. Hehe.
  Grym samling du har en så länge, Master System är själv en konsol jag har väldigt lite koppling till. Tråkigt nog. =/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: