Master System-samling: Assault City och många nya köp!

Efter förra inlägget har 14 nya titlar hunnit skaffats och återigen lite nya spel lagts till på min ”att köpa-lista”. Några av de nya spelen, som också redan hunnits inhandlats, är Asterix-trilogin samt Land of Illusion.
Asterix har jag hört mycket gott om så det vart tillslut ett köp, den sista delen Great Rescue som också kostar lite mer finns visserligen även till Megan men för ovanlighetens skull så är 8-bits versionen en bättre release med bättre bild och inslag som helt tagits bort ur Mega Drive-releasen.

Min ”kanske-lista” har minskat och flera av Lightgun-spelen, som Wanted eller Rambo 3, har flyttats upp till ”köp-listan” och de två sista 3D-spelen som egentligen inte intresserar mer än att jag då skulle ha haft alla släppta 3D-spel strukits helt.
Kvar är bara det väldigt dyra Shmup:et Power Strike 2 som jag var med och budade på förra veckan men gav upp innan slutpriset landade på runt 2500 kr.

En bild på alla nyinköpta spel sedan sist kan ses nedan och värt att notera är att jag till ett riktigt bra pris ändå lyckades hitta Assault City (Light Phaser-utgåvan) som jag tidigare inte trodde jag skulle få tag på för ett pris jag var villig att betala.
Danan the Jungle Fighter eller det redan nämnda Asterix and the Great Rescue är heller inte helt vanlig titlar och roligt att fått tag på till ”bra” priser.

SMS 21:5

Kvar att köpa:
1. Cloud Master
2. King’s Quest
3. Master of Darkness
4. Rambo 3
5. Renegade
6. Space Gun
7. Star Wars
8. Submarine Attack
9. Time Soldier
10. Wanted

Repros:
11. Sukeban Deka II
12. High School Kimengumi
13. Hoshi wo Sagashite
14. The Black Onyx

Kansken:
15. Power Strike 2

Annonser

2 Responses to Master System-samling: Assault City och många nya köp!

 1. Fredrik skriver:

  Psycho Fox! 🙂

  Har inte spelat så många Master System-spel, men min top5 är väl Phantasy Star, Wonder Boy III – The Dragon’s Trap, Psycho Fox, Spellcaster och Golvellius – Valley of Doom.

  Skulle gärna se SEGA släppa en Mega Drive-samling och en Master System-samling till PS4.

  • Ser fram emot att spela Psycho Fox och Spellcaster då. Inte hunnit med dem än. Phantasy Star och WB3 tillhör också min topp. Golvellius är ju också riktigt bra men har inte klarat det än.
   PS3-samlingen är ju riktigt vass men visst vore det kul med en till PS4:an också.
   Synd att Mastern fått så lite uppmärksamhet. Fanns väl några titlar man kunde låsa upp i PS3-samlingen men det behövs en fristående ordentlig samling 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: