Master System-samling: Inte många kvar nu!

Listan har minskat ordentligt sedan sist! En del nya köp men också tre titlar som strukits helt.
Renegade gick bort då jag istället skaffat Famicom-versionen och även om den inte ser lika bra ut som till Mastern så har den inte ”amerikaniserats” i stil med River City Ransom. De två Light Phaser-spelen Wanted och Space Gun försvann också då jag känner mig rätt nöjd med de jag redan har.

I köpväg har jag annars nått en milstolpe och tömt ”Kvar att köpa”-listan.  Efter mycket letande har jag äntligen fått tag på det lite ovanligare King’s Quest-spelet som endast släpptes i Nordamerika. Även Star Wars samt det Castlevania-liknande spelet Master of Darkness har inhandlats och båda har under det gångna året varit väldigt svåra att hitta till rätt pris och skick vilket jag inte trott då ingen av dem är några direkta rariteter.
Resten av köpen kan ses på bilden nedan:

SMS 1:6

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvar att köpa:

Repros:
1. Sukeban Deka II
2. High School Kimengumi
3. Hoshi wo Sagashite
4. The Black Onyx

Kansken:
5. Power Strike 2

Annonser

2 Responses to Master System-samling: Inte många kvar nu!

  1. Micke Johansson skriver:

    Åh vad kul. Då har du snart nått ditt mål, man går här själv lite spänt och väntar på att du ska skriva att du samlat klart. =)

    • Nästan där. Vart 2 köp till, ett jag missat och nästan exklusivt Sonic-spel samt ett jag velat väldigt mkt inför då det finns till senare releaser men tillhör en serie jag verkligen gillar. Men i stort sätt är det bara repro-spelen kvar. Får bli vid nästa löning tror jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: