Master System-samling: The Holy Grail!

Jag fick tag i det! En av konsolens och utan tvekan min samlings dyraste och ovanligaste spel, Power Strike II.
Efter att misslyckats på flera Ebay-auktioner där priset, till och med för ett ex med solblekt fodral, dragit iväg mot 2500 kr och uppåt trodde jag inte att jag skulle hitta spelet under min smärtgräns på max 2000 kr.
Men jag hittade det tillslut, på Tyska Amazon och med hjälp av ett företag som kan skeppa produkter utanför Tyskland för ett bra pris kunde jag köpa det trots att säljaren bara skickade det inom landet. Totalen landade på 1700 kr, i väldigt bra skick vilket känns okej.

Power Strike 2

Vid den tiden trodde jag att Power Strike II skulle bli samlingens sista köp, det slutliga klimaxet (om vi ser till originalreleaser) men två till titlar lyckades jag köpa på mig.
Det ena var Sagaia eller Darius II som det egentligen är och även om det finns bättre utgåvor av Darius II till senare konsoler som jag hellre prioriterar så tillhör Darius en av mina favoriter när det kommer till äldre Shmups.
Det andra spelet var Sonic Chaos och som tillskillnad från Sonic 1, 2, Spinball och Dr. Robotniks Mean Bean Machine är, tillsammans med Game Gear-versionen, exklusivt för konsolen. Därför lades det till och ett Sonic-spel måste man nästan ha i sin Master-samling!

SMS

Kvar är nu de sista repro-spelen och efter att varit i kontakt med ”repro-mästaren” Joe i USA kommer han att kunna skaffa fram tre av dem. The Black Onyx verkade inte möjligt då spelet egentligen släpptes till SG-1000 i Japan och inte till Mastern.

SMS(2)

Kvar att Köpa:

Repros:
1. Sukeban Deka II
2. High School Kimengumi
3. Hoshi wo Sagashite

Kansken:

Annonser

One Response to Master System-samling: The Holy Grail!

  1. Micke Johansson skriver:

    Som vanligt sitter jag spänd på att se när du uppdaterar. Som jag sagt tidigare, så många spel jag inte ens visste fanns till konsolen. Har ju avfärdat den som en ”skit” konsol när jag var yngre, för det fanns inga spel. Boy was I wrong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: